Vernieuwd ADO: Adekanye, Mokhtar én keeper Fraisl starten

31 januari 2021, 16:42

ADO Den Haag stapt om 16.45 uur met een flink gewijzigde basiself het veld op, als Sparta op bezoek komt. De ploeg van trainer Ruud Brood begint met vleugelaanwinsten Youness Mokhtar én Bobby Adekanye aan de aftrap. Doelman Luuk Koopmans, voor de winterstop zelfs nog even aanvoerder, is zijn plek onder de lat kwijt.

Hij neemt plaats op de reservebank ten faveure van de transfervrij aangetrokken Martin Fraisl. Milan van Ewijk, Dario Del Fabro, Boy Kemper en de gehuurde Juan Familia-Castillo vormen de achterhoede, terwijl het middenveld bestaat uit John Goossens, Marko Vejinovic en Tomislav Gomelt. Michiel Kramer moet in de punt van de aanval de goals gaan verzorgen.

Adekanye werd deze week gehuurd van Lazio, terwijl hij voor de winterstop nog uitkwam voor het Spaanse Cádiz. Daar kwam hij echter niet meer in de plannen voor. Mokhtar werd transfervrij opgepikt. Grote kans dat het duo oog in oog met Tom Beugelsdijk komt te staan. De verdediger van Sparta neemt het op tegen zijn oude werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen