NAC gaat ook Azarkan halen: "Type dat we missen"

31 januari 2021, 15:32

NAC Breda gaat na Ramon Hendriks ook Marouan Azarkan huren van Feyenoord. De negentienjarige aanvaller komt in Rotterdam niet in de plannen voor en kan ook bij de beloften geen speelminuten opdoen, omdat die competitie vanwege het coronavirus plat ligt. 

Tegen Heracles maakte Azarkan dit seizoen zijn enige minuten. De buitenspeler werd negen minuten voor tijd binnen de lijnen gebracht. Bij NAC gloren meer speelminuten. Tegenover BN De Stem bevestigde NAC-coach Maurice Steijn het naderende akkoord. "Gisteren heb ik met hem gesproken. Hij mag verhuurd worden, omdat Feyenoord hem minuten wil laten maken. Ik ken hem uit het verleden. Het is een vaardige buitenspeler, een type dat we niet hebben. We hebben een aantal jongens die in de diepte kunnen spelen, maar hij is met name handig in de kleine ruimte."

Speeltijd verzekeren kan Steijn nog niet doen. "Azarkan wil graag minuten maken, maar we hebben hem niks beloofd. Ik heb gezegd: 'Je mag aansluiten en vecht het maar met de rest uit.' Hij zal de concurrentie aangaan. Het is een linksbuiten die op allebei de flanken kan spelen. Nee, niet in de spits." De Bredanaars bezetten momenteel de vijfde plaats in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen