'Ajax nadert akkoord met Spartak Moskou over Promes'

31 januari 2021, 14:07

Het heeft er alle schijn van dat Quincy Promes deze winter nog een transfer gaat maken. De 29-jarige aanvaller werd al gelinkt aan zijn oude werkgever Spartak Moskou en volgens het Algemeen Dagblad wordt een transfer van de Ajax-speler steeds waarschijnlijker.

Het is nog niet zo dat een deal nu al bereikt is. De clubs zijn nog in gesprek over een transfersom van de international. Volgens het AD is een akkoord een 'kwestie van tijd'. Ajax en Spartak zijn de afgelopen dagen behoorlijk naar elkaar toegegroeid wat betreft het verschil tussen vraag en aanbod. Promes zit zondag gewoon in de selectie van Ajax, dat op bezoek gaat bij AZ. Haast is er niet omdat de transfermarkt in Rusland pas eind februari afloopt.

Bij Spartak Moskou bewaart men zeer positieve herinneringen aan Promes, die tussen 2014 en 2018 in Rusland speelde. Hij werd daar onder meer verkozen tot Speler van het Jaar. Promes verkaste in 2018 naar Sevilla, dat hem later voor zestien miljoen euro verkocht aan Ajax. Het is de vraag hoeveel Spartak ditmaal gaat betalen voor de aanvaller. Bij Ajax is Promes dit seizoen veel minder dominant dan vorig seizoen. Bovendien hebben de Amsterdammers met Kamaldeen Sulemana al een opvolger in het vizier.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen