Huntelaar start op de bank, maar kan op minuten rekenen

30 januari 2021, 14:43   Bijgewerkt: 30 januari 2021, 14:54

Klaas-Jan Huntelaar gaat vanmiddag vermoedelijk zijn debuut maken voor Schalke 04. In de uitwedstrijd tegen Werder Bremen begint de spits nog op de bank, maar trainer Christian Gross kondigde aan dat de kans dat hij speelminuten krijgt wel groot is. Het debuut van de spits liet nog even op zich wachten door een kuitblessure.

Op de persconferentie van vrijdagmiddag kondigde Gross al speelminuten voor Huntelaar aan. Uit de opstelling van Schalke blijkt dat dat nog niet als basisspeler is, al is de kans dat hij zijn debuut maakt wel groot. Twee weken geleden werd bekend dat Huntelaar zijn carrière niet bij Ajax, maar bij zijn andere oude liefde Schalke zou afsluiten. In Gelsenkirchen hoopte men al op een rentree tegen FC Köln, maar door een kuitblessure moest hij die wedstrijd - evenals die tegen Bayern München - aan zich voorbij laten gaan. Inmiddels is Huntelaar klaar om in actie te komen.

Schalke is de teleurstellende hekkensluiter van de Bundesliga met slechts zeven punten in achttien wedstrijden. In een jaar tijd wist de ploeg slechts één Bundesliga-wedstrijd te winnen, drie weken geleden tegen Hoffenheim (4-0). Vanmiddag wacht Werder Bremen, de nummer dertien van de competitie. De wedstrijd begint om 15.30 uur. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen