'Hoffenheim wil Feyenoord-talent Wehrmann overnemen'

29 januari 2021, 23:44

Feyenoord kan mogelijk een financiële meevaller incasseren voor het sluiten van de transferwindow: Jordy Wehrmann staat namelijk in de belangstelling van de Duitse Bundesliga-club 1899 Hoffenheim. De 21-jarige middenvelder beschikt komende zomer in principe over aan aflopend contract in De Kuip en kan dan transfervrij vertrekken, nu kan hij mogelijk nog een klein bedrag opleveren.

Dat schrijft Voetbal International althans. Desondanks is er nog geen eensgezindheid binnen Feyenoord over Wehrmann, die dit seizoen allesbehalve een vaste kracht is onder Dick Advocaat. 'De Rotterdamse club beraadt zich over een standpunt over het plan van de Duitse club de middenvelder per direct over te nemen', schrijft het weekblad over het gerucht.

Wehrmann kwam dit seizoen over alle competities tot acht optredens namens de Rotterdammers, waarin hij niet scoorde of een assist gaf. Naar verluidt heeft Feyenoord wel een optie het contract van het talent nog te lichten, waardoor ze hem langer kunnen houden en waardoor het ook logischer is dat de nummer elf van Duitsland bereid is om een klein bedragje te betalen. In 2018 maakte verdediger Melayro Bogarde (18) dezelfde overstap: hij heeft zich bij Hoffenheim erg goed ontwikkeld en kan mogelijk alweer een volgende stap maken.

Lees ook: deze Feyenoorders hebben in deze zomer een aflopend contract

{image[340576][right-half][]}Talenten verhuren

Opvallend is de timing van het gerucht overigens ook gezien het feit dat vanuit Gelderland eerder vandaag (vrijdag) de berichten kwamen dat Feyenoord Wehrmann wilde verhuren aan De Graafschap. De Superboeren zitten volgens onder andere Omroep Gelderland naast Wehrman ook achter de diensten van Marouan Azarkan aan. Het talent moet worden verhuurd, zoals Feyenoord de laatste dagen heel veel jonge talenten ervaring laat op doen in de Eerste Divisie bij eerder al FC Dordrecht (Naoufal Bannis, Bernardo Silva en Mikael Tørset Johnsen), Roda JC (Dylan Vente) en Excelsior – dat Sondre Skogen gaat huren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen