'Linthorst (20) kiest voor lucratieve stap naar woestijn'

29 januari 2021, 17:04

Evert Linthorst is in recordtempo onderweg naar de uitgang bij VVV-Venlo. Als alle details zijn afgerond, tekent de twintigjarige middenvelder een contract tot de zomer van 2023 bij Al-Ittihad Kalba. Die club komt uit in de Verenigde Arabische Emiraten. Voor VVV is het vertrek van Linthorst een flinke domper.

Dat meldt De Limburger. In de Emiraten wordt hij herenigd met Penny Mlapa. De spits speelde anderhalf jaar geleden nog in Venlo en koos in de zomer van 2019 voor een stap naar Al-Ittihad Kalba. De ploeg staat momenteel op de achtste plaats in de VAE Liga. In de Emiraten speelt ook de Nederlandse buitenspeler Mikhail Rosheuvel (Al-Dhafra SCC).

De twintigjarige Venlonaar speelt sinds 2017 in de hoofdmacht van VVV en is dit seizoen een van de belangrijkste krachten. De middenvelder kwam dit seizoen tot zestien optredens in de Eredivisie, waarin hij tweemaal scoorde en drie assists gaf. Ook in het bekertoernooi was hij trefzeker. Linthorst heeft een contract tot de zomer van 2022 in De Koel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen