'FC Groningen heeft opnieuw Noorse aanvaller in het vizier'

29 januari 2021, 15:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen is in de markt voor Sebastian Tounekti (uiterst rechts op foto). De Noorse buitenspeler moet nog voor het verstrijken van de transferdeadline naar de Eredivisie komen. Of dat gaat lukken, is nog onduidelijk. Zijn werkgever Bødø/Glimt verlangt namelijk een hogere transfersom dan Groningen aanzienlijk in gedachten had.

Dat schrijft Voetbal International. FC Groningen heeft zich al twee keer met een bod bij de Noorse club gemeld, maar Bødø/Glimt verlangt een hogere som. Naar verluidt bedroeg het laatste bod rond de 500.000 euro. Tounekti is achttien jaar oud en jeugdinternational van Noorwegen. De buitenspeler kroonde zich vorig seizoen tot landskampioen van Noorwegen. Zijn zaakwaarnemer bevestigt tegenover VI dat er interesse is. "Hij wil heel graag naar de Eredivisie."

FC Groningen probeert te profiteren van het feit dat Jørgen Strand Larsen tot dusverre een uitstekende ontwikkeling doormaakt in de Eredivisie. De Noor was dit seizoen acht keer trefzeker en bereidde bovendien vijf goals voor. Voor FC Groningen zou een aanvallende versterking zeer gewenst komen. De aanvallende opties voor Danny Buijs zijn de laatste tijd flink afgenomen, nu Arjen Robben en Patrick Joosten kampen met blessureleed en Remco Balk voor een overstap naar FC Utrecht koos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen