Bayern in aanloop naar Hoffenheim-thuis getroffen door corona

29 januari 2021, 15:24

Bayern München moet het zaterdag tegen 1899 Hoffenheim stellen zonder Leon Goretzka en Javi Martínez. De Duitse club maakt vrijdagmiddag bekend dat Goretzka positief heeft getest op het coronavirus en in thuisisolatie verblijft. Voor Martínez geldt hetzelfde.

Beide spelers maken het goed, zo benadrukt de koploper van de Bundesliga. Van de twee is alleen Goretzka dit seizoen een vaste waarde. Van de vijftien keer die hij in actie kwam in de Bundesliga startte hij twaalf maal. Martínez verscheen in de huidige jaargang nog maar drie keer aan de aftrap in een competitiewedstrijd.

Eerder dit seizoen testten Niklas Süle en Serge Gnabry bij Bayern München positief op het coronavirus. Bij de Duitse grootmacht ontbreekt de komende tijd ook reservedoelman Alexander Nübel. De 24-jarige keeper heeft een enkelblessure opgelopen en staat drie à vier weken aan de kant.

Bayern München gaat met zeven punten voorsprong op RB Leipzig aan kop in de Bundesliga. Hoffenheim is de nummer elf van de Duitse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen