Vitesse wil wat rechtzetten: "We hebben de boel verpest bij VVV"

29 januari 2021, 12:57

De klap van de 4-1 nederlaag tegen VVV-Venlo dreunt nog wel even na in Arnhem. Het liefst wil men bij Vitesse de kater van afgelopen woensdag zo snel mogelijk wegspoelen. Daarvoor krijgt het zaterdag al een kans, als RKC Waalwijk op bezoek komt in de GelreDome.

Door een vierklapper van Giorgos Giakoumakis ging Vitesse midweeks fors onderuit in De Koel. "We hebben goed gesproken. Het blijft moeilijk waarom we in Venlo niet het echte Vitesse hebben gezien", vertelt trainer Thomas Letsch tegen Omroep Gelderland. "De spelers waren vooral teleurgesteld, niet boos. We hebben uitgebreid en goed gesproken en ik denk dat we er zaterdag weer staan. Soms zijn dingen ook niet te verklaren. Wake-up call? Zo zou je het misschien wel kunnen noemen."

?Tegen RKC Waalwijk beschikt de Duitse trainer over een vrij fitte selectie. Zo kan Letsch weer een beroep doen op Sondre Tronstad. "Ik kom waarschijnlijk met één of twee wijzigingen", kondigt de oefenmeester aan. "Iedereen is gezond en fit. Dat is na deze hele drukke januari maand bijzonder en daar kan ik alleen maar heel blij mee zijn."

Komend weekend wil Vitesse tegen RKC wat rechtzetten, vertelt Letsch aan De Gelderlander. "We hebben de boel verpest bij VVV, nu hebben we zelf ook de kans om de zaken recht te trekken. We moeten van januari gewoon een heel mooie maand maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen