De Graafschap neemt na acht optredens afscheid van Blummel

29 januari 2021, 12:40

Sven Blummel zet zijn loopbaan voort bij MVV. De 24-jarige vleugelspeler wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van De Graafschap en gaat daarna definitief aan de slag in De Geusselt. De club uit Maastricht legt Blummel vast tot de zomer van 2023.

Na een half jaar in Denemarken te hebben gespeeld streek Blummel een jaar geleden neer in Doetinchem. Een succesvolle samenwerking werd het niet. De aanvaller speelde slechts acht wedstrijden voor De Graafschap en kwam dit seizoen niet voor in de plannen van trainer Mike Snoei.

"We hadden Blummel al langer in het vizier. Hij past prima in het toekomstplaatje van MVV", reageert technisch directeur Ron Elsen. Blummel was al eens eerder in beeld bij MVV. "Vanaf toen ben ik eigenlijk altijd contact blijven houden. Ik wil mij doorontwikkelen bij deze mooie club. Veel spelen en met de club stappen maken", zegt de speler.

Blummel werd opgeleid door PSV en was twee jaar een vaste waarde bij FC Den Bosch. In de Eerste Divisie speelde hij 96 wedstrijden en scoorde hij 24 keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen