'Parma en Bayern bereiken akkoord over transfer Zirkzee'

29 januari 2021, 11:32

De transfer van Joshua Zirkzee naar Parma is een kwestie van tijd. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft de Italiaanse club een mondeling akkoord bereikt met Bayern München over de overgang van de negentienjarige Nederlandse spits. Het gaat om een huurdeal met een koopoptie van vijftien miljoen euro.

De gerenommeerde journalist verwacht snel witte rook over de transfer van Zirkzee. De komende uren wordt de deal beklonken, zo klinkt het. Everton was ook in de markt voor de jeugdinternational, maar de Engelse club wordt afgetroefd door de Italiaanse laagvlieger. Dat heeft te maken met het perspectief van Zirkzee bij beide clubs. Parma haalt hem voor in de basis, terwijl Everton andere plannen met hem had.

Zirkzee brak vorig seizoen door bij Bayern München en kende met vier doelpunten in negen competitiewedstrijden een uitstekende start. De afgelopen maanden kwam de Nederlandse spits minder aan spelen toe bij Der Rekordmeister. In de pikorde werd hij voorbijgestreefd door Eric Maxim Choupo-Moting en trainer Hansi Flick zette hem tijdelijk terug naar de beloften.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen