Gravenberch ontmoet oude trainer: "Hij zat constant op mijn lip"

29 januari 2021, 11:02

Ryan Gravenberch kwam donderdag een oude bekende tegen in de Johan Cruijff ArenA. De achttienjarige middenvelder onderbrak zijn warming-up even voor een knuffel met Gery Vink, de interim-coach van Willem II. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode in de jeugdopleiding van Ajax.

"Gery was mijn trainer in Onder-17", vertelt Gravenberch na afloop van de 3-1 zege tegen ESPN. "Hij was wel streng, ik heb wat van hem geleerd", lacht de sierlijke middenvelder. "Ik was soms slap op het veld. Hij zat constant op mijn lip en schreeuwde het eruit", herinnert Gravenberch zich.

Over zijn optreden tegen Willem II is Gravenberch niet tevreden. "Ik zou mezelf geen voldoende geven", toont hij zich zelfkritisch. "Sinds de winterstop gaat het beter, maar de laatste twee wedstrijden heb ik mezelf niet goed laten zien en niet goed gepresteerd."

Komende zondag speelt Gravenberch met Ajax de kraker tegen  AZ, een wedstrijd waar de middenvelder naar uitkijkt. "Zeker, de toppers zijn altijd leuke wedstrijden. Ik ken ook een paar AZ-boys, onderling hebben we het er ook over. Het gaat nu goed, we moeten gewoon zo blijven doorgaan. Zondag AZ, we gaan ervoor."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen