Vraagteken achter naam Tagliafico: "Zijn oog zat flink dicht"

29 januari 2021, 09:44

Het is nog onzeker of Nicolás Tagliafico in actie kan komen als Ajax het zondag opneemt tegen AZ. De Argentijnse linksback heeft een zwelling onder zijn oog overgehouden aan de gewonnen wedstrijd tegen Willem II. Twintig minuten voor tijd moest Tagliafico zich zelfs laten wisselen omdat hij niets meer zag met zijn rechteroog.

Tagliafico hield de blessure over aan een kopduel met Vangelis Pavlidis in het eerste helft. De wond onder zijn rechteroog was meteen zichtbaar. Na een korte behandeling keerde Tagliafico terug binnen de lijnen, maar in de tweede helft moest de vleugelverdediger zich toch laten wisselen. Lisandro Martínez verving hem.

"Zijn oog zat flink dicht. Dus we moeten even kijken hoe dat zich ontwikkelt", werd Ajax-trainer Erik ten Hag na afloop van de 3-1 zege tegen Willem II geciteerd door het ANP. "Verder is iedereen heel uit het duel met Willem II gekomen. Dat heeft de dokter me net verteld." 

Tegen AZ is Mohammed Kudus er waarschijnlijk nog niet bij. De Ghanese middenvelder keerde na de winterstop terug van een knieblessure, maar is na een tik tegen PSV weer uit de roulatie. "Maar hij komt eraan. Hij traint voor een groot deel weer met de groep mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen