Napoli wint ruim en meldt zich in halve finales van de Coppa Italia

28 januari 2021, 23:13

Als vierde en laatste ploeg heeft Napoli een bewijs voor de halve finales van de Coppa Italia gepakt. Het team van Gennaro Gattuso wilde zich revancheren voor de nederlaag van afgelopen weekend en is daar in geslaagd. Er werd met 4-2 afgerekend met Spezia.

Die ploeg baarde vorige week nog opzien door AS Roma uit het toernooi te kegelen, maar had vanavond met name in de eerste helft niets te melden. De ploeg van bankzitter Jeroen Zoet werd ondersteboven gespeeld en ging rusten met een 4-0 achterstand. Verdediger Kalidou Koulibaly opende de score met een hakbal, iets wat de verdediger toch niet vaak doet. Hirving Lozano, Matteo Politano en Eljif Elmas tilden de marge nog voor rust naar 4-0.

De bezoekers kwam in de tweede helft nog wel terug tot 4-2 door doelpunten van Emannuel Gyasi en Gennaro Acampora. Dragelijker dan dat werd het niet voor Spezia. Napoli stoot zodoende door naar de halve finales van de beker en gaat het daarin opnemen tegen Atalanta Bergamo. De andere halve finales gaan tussen AC Milan en Juventus. De tweeluiken worden op 3 februari en 10 februari gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen