Fortuna laat Ninaj naar ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe gaan

28 januari 2021, 21:01

Een uitgaande transfer bij Fortuna Sittard. Enkele dagen voor het verstrijken van de transferdeadline heeft Branislav Ninaj zijn biezen gepakt in Limburg. De 26-jarige Roemeense verdediger is vertrokken naar ACS Sepsi OSK Sf?ntu Gheorghe, dat een meerjarig contract voor hem klaar had liggen.

Fortuna bevestigt de deal via de eigen kanalen. Technisch manager Sjoerd Ars blikt terug op de periode met Ninaj binnen de gelederen. "Branislav ging altijd voorop in de strijd en was met zijn strijdlust lange tijd een waardevolle speler in onze achterhoede. Dit seizoen kreeg hij echter te maken met stevige concurrentie, waardoor hij nog maar weinig aan spelen toe kwam. Die kans krijgt hij nu wel. Wij wensen Brani vanzelfsprekend veel succes in zijn verdere carrière."

Ninaj speelde sinds de zomer van 2018 voor Fortuna, dat hem toen overnam van Lokeren. In totaal kwam de Slowaaks international tot 58 wedstrijden voor Fortuna, waarin hij drie keer scoorde. Hij had nog een contract tot het einde van het seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen