FC Twente gelooft in play-offs: "Goede kandidaat"

28 januari 2021, 10:07   Bijgewerkt: 28 januari 2021, 10:13

De huidige zevende plaats geeft FC Twente aan het einde van de rit recht op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal, een ongekende weelde in Enschede. Twee jaar geleden keerde de gevallen topclub terug in de Eredivisie, nu mag het weer dromen van het Europese strijdtoneel. Het geloof daarin groeit met de week.

Trainer Ron Jans beaamt dat zijn ploeg een grote kans maakt op de play-offs. "De nummer 4,5, 6 en 7 spelen play-offs, en misschien de nummer 8 ook nog", doelt Jans op een ticket dat vrijkomt als de bekerwinnaar een van de hoger geklasseerde ploegen is. "Wij zijn een goede kandidaat om aan die play-offs mee te doen en dat willen we ook best", zegt de oefenmeester in gesprek met Tubantia.

Toch is de trainer kritisch. "We hadden een aardig gat ten opzichte van de concurrentie en dat gat had nog veel groter kunnen zijn. We hadden eigenlijk moeten staan op de plek waar Groningen nu staat. Maar blijkbaar zijn we daar toch nog niet goed genoeg voor. Als wij teveel blessures krijgen, wordt het lastig, hebben we gemerkt." De laatste weken loopt het wat stroever bij de Tukkers. Tegen Ajax (1-3) en VVV-Venlo (0-1) werd verloren, terwijl het tegen FC Groningen niet verder kwam dan 2-2. Vanavond (donderdag) wacht de revanche tegen Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen