FC Emmen heeft met Adzic volgende versterking binnen

FC Emmen heeft met Adzic volgende versterking binnen

28 januari 2021 – FC Emmen blijft doorpakken op de transfermarkt en haalt opnieuw een oude bekende naar Drenthe. De hekkensluiter van de Eredivisie huurt Luka Adzic tot het einde van het seizoen van RSC Anderlecht. Afgelopen seizoen kwam hij ook al in de winter op huurbasis naar de Oude Meerdijk, maar die periode bleef door het coronavirus slechts beperkt tot drie optredens.De Serviër komt bij Anderlecht niet in de plannen voor, waardoor hij op huurbasis naar Ankaragücü vertrok. Ook in Turkije kwam de middenvelder annex buitenspeler niet aan spelen toe. Nadat zijn Belgische broodheer hem besloot terug te halen, sloeg Emmen razendsnel toe. Afgelopen seizoen kwam Adzic in zijn drie optredens eenmaal tot scoren.

De 22-jarige Adzic zal in Drenthe voornamelijk worden gebruikt als flankspeler. "Met Luka voegen we meer diepgang en aanvallende kwaliteiten toe aan de selectie", verklaarde voorzitter Ronald Lubbers zijn komst. "Bovendien kent hij het grootste deel van de groep al, net als de manier van spelen. Hij heeft zijn waarde hier vorig seizoen al bewezen, we hopen dat hij ons kan helpen in de strijd om handhaving."

Adzic wacht nog op een werkvergunning en is daarom waarschijnlijk nog niet speelgerechtigd in de cruciale duels met Willem II en AZ. Toch zal trainer Dick Lukkien blij zijn met opnieuw een transfer. Eerder voegde hij al Kerim Frei, Elias Frei, Jari Vlak, Jean-Pierre Rhyner en Didier La Torre toe aan zijn selectie.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 25 februari 2021

  2. woensdag 24 februari 2021