Hoedt trekt boetekleed aan: "Uitschakeling mijn fout"

28 januari 2021, 09:36

Wesley Hoedt heeft zich van zijn zelfkritische kant laten zien, na de verloren bekerwedstrijd tegen Atalanta. De verdediger van Lazio ging bij twee treffers opzichtig in de fout en veroorzaakte een strafschop, die door de tegenstander werd gemist. Hoedt was daarmee hoofdschuldige aan de 3-2 nederlaag.

De halve finale van de Coppa Italia was daardoor op pijnlijke wijze het eindstation voor Hoedt en consorten. Na afloop trok hij het boetekleed aan. 'Ik wil mijn excuses aanbieden aan al mijn teamgenoten en de fans van Lazio', schreef de verdediger op zijn Instagram-pagina. 'Het is mijn schuld dat we vanavond zijn uitgeschakeld. Het enige wat ik nu kan doen, is keihard werken en laten zien dat ik een andere speler ben dan jullie hebben gezien.'

Ook in het halfuur dat Atalanta met tien man speelde, na de rode prent voor José Luis Palomino, slaagde Lazio er niet in zich te herpakken van het foutenfestival. Komende zondag kan Hoedt al revanche nemen, als het competitietreffen met Atalanta op de agenda staat. Het is de vraag of hij na zijn optreden opnieuw een plek vanaf de start krijgt. Van de laatste zes competitieduels stond hij slechts eenmaal op het opstellingsformulier. Alleen tegen Fiorentina deed hij negentig minuten mee. In de derby tegen AS Roma twee weken geleden kwam hij slechts als invaller binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen