Ziekenboeg Ajax stroomt leeg: Kudus, Klaiber en Traoré snel terug

28 januari 2021, 08:48

De ziekenboeg van Ajax begint langzaamaan helemaal leeg te lopen. Mohammed Kudus, Lassina Traoré en Sean Klaiber zijn hard op de weg terug bij de Amsterdammers. Hoewel het nog onzeker is of ze donderdagavond tegen Willem II alweer bij de selectie zitten, duurt het niet lang meer of Erik ten Hag kan weer volop over het trio beschikken.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Kudus kreeg eerder deze week groen licht om weer met de selectie mee te trainen. De middenvelder viel tegen PSV begin dit kalenderjaar in na zijn zware blessure, maar kreeg in de dagen daarna een lichte reactie. Sindsdien ontbrak hij in de wedstrijdselecties en groepstrainingen, maar die laatste heeft hij begin deze week dus weer hervat.

Rechtsachter Klaiber (26) kampt(e) met een liesblessure en ontbrak tegen AZ (KNVB Beker) en Fortuna Sittard in de wedstrijdselectie van de Amsterdammers en speelde überhaupt dit kalenderjaar nog geen minuut namens Ajax. Devyne Rensch nam zijn plek over in de bekerwedstrijd tegen AZ, toen Noussair Mazraoui rust kreeg. Ook Klaiber zit mogelijk donderdagavond alweer bij de selectie.

Dat geldt mogelijk ook voor Lassina Traoré, die wekenlang met een bovenbeenblessure kampte en daardoor de laatste wedstrijd in de Champions League ook miste. Afgelopen maandag maakte hij namens Jong Ajax alweer speelminuten tegen Go Ahead Eagles, waardoor hij in elk geval fit genoeg is om in actie te komen. Met Sébastien Haller zag hij wel een nieuwe concurrent komen voorin, terwijl Klaas-Jan Huntelaar in de tussentijd naar Schalke 04 vertrok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen