Klopp leeft mee: "Abramovich niet de meest geduldige persoon"

27 januari 2021, 17:52

Toen maandag bekend werd dat Chelsea het contract van Frank Lampard heeft verscheurd, zorgde dat voor veel opschudding. De trainer is inmiddels al vervangen door Thomas Tuchel. Liverpool-coach Jürgen Klopp spreekt van een enigszins opmerkelijke gang van zaken bij de club uit Londen.

De Duitser is verbaasd dat Lampard al na achttien maanden ontslagen is bij Chelsea. "Ik vind het nogal een harde beslissing om dit al zo vroeg te doen. Meneer Abramovich geeft je spelers, geld of iets anders, maar hij is niet de meest geduldige persoon ter wereld. Ik vind dat Chelsea in de zomer goede zaken heeft gedaan op de transfermarkt, door goede spelers te contracteren. Maar het kost tijd om een ploeg te smeden, dat is compleet normaal. Ik leef dan ook mee met Frank", zei Klopp woensdag op zijn persconferentie volgens Sky Sports.

"Frank is een jonge en getalenteerde coach en ik wens hem het beste voor de toekomst. Het is extra zuur omdat Chelsea echt zijn club was." Tuchel, de opvolger van Lampard, debuteert woensdag op de bank bij Chelsea. Die ploeg speelt dan tegen Wolverhampton Wanderers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen