'De Graafschap waagt weer poging om Platje aan te trekken'

'De Graafschap waagt weer poging om Platje aan te trekken'

27 januari 2021 – De Graafschap wil de selectie graag versterken met Melvin Platje, zo meldt De Gelderlander althans. De 32-jarige aanvaller van Bali United was vorig seizoen ook al in beeld bij De Graafschap, dat er toen niet in slaagde om de spits binnen te halen. De club hoopt dat nu wel voor elkaar te krijgen.Platje heeft bij Bali United nog een contract dat het einde van het kalenderjaar. De Graafschap wil de aanvaller graag tot het einde van het seizoen huren, zodat hij de club kan helpen in de jacht op promotie. Platje is bezig aan zijn derde seizoen bij Bali United. In zijn eerste twee seizoenen maakte hij in totaal 22 goals.

Wat De Graafschap kan helpen, is dat Platje eerder samenwerkte met trainer Mike Snoei. Dat was het geval in het seizoen 2017/2018 bij Telstar, voordat de aanvaller naar Bali vertrok. Voor die club scoorde de aanvaller destijds liefst veertien keer in de Eerste Divisie. Platje speelde verder in zijn loopbaan voor onder meer Hansa Rostock, VVV-Venlo, NEC en FC Volendam.

De Graafschap versterkte zich eerder vandaag (woensdag) al met Clint Leemans. De middenvelder wordt gehuurd van PEC Zwolle.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 4 maart 2021

  2. woensdag 3 maart 2021