De Jong maakt door goede spel kans op La Liga-prijs

27 januari 2021, 16:05   Bijgewerkt: 27 januari 2021, 19:58

Frenkie de Jong heeft zich in januari behoorlijk in de kijker gespeeld in de Spaanse competitie. De middenvelder van FC Barcelona maakt door zijn goede spel kans op de eretitel 'Speler van de maand' van La Liga. De Nederlander moet in die verkiezing zien af te rekenen met zes concurrenten van andere clubs.

De Jong viel in januari op met zijn goede spel en vooral met zijn aanvallende dadendrang. In de vier competitiewedstrijden die Barcelona speelde, scoorde De Jong twee keer. Daarnaast was de Nederlander ook in het duel om de Super Coppa tegen Real Sociedad doeltreffend. Ondanks dat de achterstand op koploper Atlético Madrid nog altijd groot is, heeft Barcelona met De Jong in januari wel een goede maand beleefd. Alle vier duels leverden namelijk drie punten op.

Fans van La Liga kunnen stemmen op wie zijn de beste speler van de maand januari vonden. De Jong moet zien af te rekenen met Sergio Canales (Real Betis), Toni Kroos (Real Madrid), Pau Torres (Villarreal), Luis Suárez (Atlético Madrid), Youssef En-Nesyri (Sevilla) en Roger Martí (Levante). Nog niet eerder was De Jong genomineerd voor Speler van de Maand in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen