FC Emmen
0 – 1
Sparta

Zlatan ontkent racisme en deelt plaagstoot uit aan Lukaku

Zlatan ontkent racisme en deelt plaagstoot uit aan Lukaku

27 januari 2021 – Zlatan Ibrahimovic ontkent Romelu Lukaku racistisch te hebben bejegend.  De spitsen van AC Milan en Inter kregen het dinsdagavond flink met elkaar aan de stok. Vlak voor rust stonden zij met de koppen tegen elkaar en scholden zij elkaar de huid vol."Bel je mama, ga jullie voodoo-shit doen", riep Ibrahimovic naar Lukaku. Daarmee refereerde de Zweedse superster naar verluidt naar een uitspraak van Everton-eigenaar Farhad Moshiri. De miljardair uit Iran claimde in 2018 dat de spits had besloten om Everton te verlaten nadat zijn moeder een voodoo-boodschap had gekregen dat Lukaku naar Chelsea moest vertrekken.

Zie ookte horen wat Zlatan en Lukaku elkaar toewensen

Op social media werd gezegd dat Ibrahimovic zich racistisch had uitgelaten, maar de spits zelf ontkent dat. 'In de wereld van Zlatan is er geen plek voor racisme. We behoren allemaal tot hetzelfde rasen zijn allemaal gelijk. We zijn allemaal spelers, al is de ene beter dan de ander', deelt hij toch nog een sneer uit aan Lukaku.

Zowel Ibrahimovic als Lukaku kreeg dinsdag geel voor het opstootje. Toen de tweede helft een kwartier oud was, werd Ibrahimovic opnieuw bestraft met een gele kaart. Ditmaal voor een overtreding op Aleksandar Kolarov. Met tien tegen elf gaf AC Milan de 0-1 voorsprong uit handen en verloor het in blessuretijd met 2-1.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 maart 2021

  2. donderdag 4 maart 2021