'Leicester City informeerde bij Feyenoord naar Kökcü'

27 januari 2021, 14:29

Leicester City heeft deze week bij Feyenoord geïnformeerd naar Orkun Kökcü, zo doet Feyenoord Transfermarkt uit te doeken. De Engelse club toonde interesse om de twintigjarige middenvelder te huren met een koopoptie. De clubleiding van Feyenoord veegde het aanbod van tafel.

De Rotterdammers hebben de geïnteresseerde Engelse club laten weten dat Kökcü alleen op permanente basis mag worden overgenomen. Om de nek van de tweevoudig Turks international hangt een fors prijskaartje, daar hij nog tot de zomer van 2025 vastligt in De Kuip. De Rotterdammers bereikten afgelopen zomer overeenstemming met Kökcü over een contractverlenging.

Kökcü speelde tot op heden 64 wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord en was daarin goed voor acht doelpunten en elf assists. Door een blessure is de middenvelder de afgelopen tijd weinig in actie gekomen. Zijn laatste optreden in de competitie dateert alweer van 13 december. In het bekerduel met Heracles Almelo maakte Kökcü onlangs zijn rentree, daarna kende hij een terugslag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen