Ghoochannejhad: "In een vol stadion was het nog 3-2 geworden"

Ghoochannejhad: "In een vol stadion was het nog 3-2 geworden"

27 januari 2021 – Reza Ghoochannejhad bevestigde dinsdagavond zijn status als subersub van PEC Zwolle door als invaller zijn ploeg een punt te bezorgen. Twee minuten nadat hij binnen de lijnen was gekomen, kopte hij de 2-2 binnen tegen Heracles. Vier dagen eerder was Ghoochannejhad als invaller ook al goud waard voor de Zwollenaren.Op bezoek bij Willem II scoorde Ghoochannejhad zelfs een hattrick, wat PEC Zwolle de volle buit opleverde. Zijn doelpunt tegen Heracles Almelo was 'slechts' een punt waard. "Ik weet zeker dat we in een vol stadion de 3-2 nog hadden gemaakt", zegt de 33-jarige aanvaller in De Stentor. "Kijk naar de 2-2. Als je dan een twaalfde man zou hebben... We hebben het vaker meegemaakt: dan gaat het helemaal los en staat iedereen achter de ploeg."

Ghoochannejhad maakte dinsdag zijn zesde doelpunt van het seizoen en is daarmee topscorer van PEC Zwolle. Toch krijgt hij op dit moment niet het vertrouwen van trainer John Stegeman. "Ik weet wat ik kan en ik ben blij dat ik dat vanavond weer heb laten zien. Er is veel over mijn situatie gezegd. Ik heb daarover mijn onvrede geuit, ook in de media. Maar dat staat los van mijn inzet en houding richting trainers of medespelers. Of ik nou speel of niet, daar verandert niets aan."

Met Thomas Buitink trok PEC Zwolle een concurrent aan voor Ghoochannejhad. De van Vitesse gehuurde spits begon dinsdag in de basis tegen Heracles. "Die jongen is 20 jaar en staat aan het begin van zijn carrière. Ik zal met hem precies hetzelfde doen als ik met andere spelers heb gedaan. Ik heb Slobo. ook zo veel mogelijk op weg geholpen. Dat zal met Thomas niet anders zijn."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 27 februari 2021

  2. vrijdag 26 februari 2021