Feyenoord beloont Sinisterra (21) opnieuw met nieuw contract

Feyenoord beloont Sinisterra (21) opnieuw met nieuw contract

27 januari 2021 – Feyenoord heeft het contract van aanvaller Luis Sinisterra (21) alweer verlengd. De Rotterdammers lichtten eind vorig jaar al de optie in zijn verbintenis die hem tot 2023 in De Kuip hield, met deze nieuwe overeenkomst - die woensdag officieel is beklonken - komt daar zelfs nog een jaar (tot en met de zomer van 2024) bij.Dat heeft Feyenoord bekend gemaakt. "Luis heeft met het herstel na zijn blessure een grote tegenslag in zijn nog jonge voetbalcarrière overwonnen. Hij heeft laten zien dat hij naast de al aanwezige kwaliteiten over de juiste mentaliteit beschikt om de potentie die wij in hem zien waar te gaan maken", aldus technisch directeur Frank Arnesen over het contractnieuws.

"Spelers als deze wil je als club heel graag voor langere tijd aan je binden. Met eerder al het lichten van de optie in het oude contract en nu de verlenging met dit nieuwe contract is dat gelukt. We geloven dat we met Luis een mooie toekomst tegemoet gaan", zei Arnesen over de Colombiaan, die in 2018 overkwam van het Colombiaanse Once Caldas.

De linksbuiten speelde tot dusver 47 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij negenmaal scoorde en even zoveel assists gaf. Onder Arne Slot wordt Sinisterra gezien als een belangrijke peiler komend seizoen van de Rotterdammers.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 27 februari 2021

  2. vrijdag 26 februari 2021