PSV start met Fein en Max in Emmen, Ihattaren ontbreekt

PSV start met Fein en Max in Emmen, Ihattaren ontbreekt

26 januari 2021 – De opstelling van PSV voor de uitwedstrijd tegen FC Emmen is bekend. De meest opvallende naam in het basisteam van Eindhovenaren is die van Adrian Fein. De van Bayern München gehuurde middenvelder verschijnt voor de derde keer dit seizoen aan de aftrap. Zijn landgenoot Phillip Max keert terug in de basis.Op doel en in de verdediging beginnen de bekende namen. Yvon Mvogo neemt plaats onder de lat, terwijl Denzel Dumfries, Jordan Teze, Olivier Boscagli en de herstelde Max de achterste linie vormen. Ibrahim Sangaré en Pablo Rosario spelen voor de verdediging en ook Fein en Ryan Thomas staan op het middenveld. Voorin moeten Eran Zahavi en Donyell Malen voor de doelpunten zorgen.

In de selectie van PSV ontbreekt naast de bekende blessuregevallen ook Mohamed Ihattaren. De aanvallende middenvelder zou niet fit genoeg zijn om in actie te komen, schrijft clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Talenten Mees Kreekels, Shurandy Sambo en Jeremy Antonisse zitten op de bank.

Roger Schmidt zit niet op de PSV-bank als er om 20.00 uur wordt afgetrapt aan De Oude Meerdijk. De Duitse trainer is geschorst voor uitspraken aan het adres van scheidsrechter Bas Nijhuis.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 27 februari 2021

  2. vrijdag 26 februari 2021