Willem II ontkent Van Bommel-geruchten: "Echt absolute onzin"

Willem II ontkent Van Bommel-geruchten: "Echt absolute onzin"

26 januari 2021 – Willem II heeft Mark van Bommel niet gepolst om de ontslagen hoofdtrainer Adrie Koster op te volgen. Bij monde van technisch directeur Joris Mathijsen ontkennen de Tilburgers in gesprek te zijn met de 43-jarige oefenmeester. De voormalig trainer van PSV zou vorige week zijn gespot met Martin van Geel, de algemeen directeur van Willem II."We hebben vanochtend het nieuws aan Adrie verteld en vanaf nu ga ik me richten op het vastleggen van een nieuwe hoofdtrainer. Dat moet zo snel mogelijk gebeuren", vertelt Mathijsen aan ESPN. Het gerucht rond de komst van Van Bommel doet hij af als onzin. "Volgens mij ben ik de technisch directeur. Ik weet niet waar dit gerucht vandaan komt. Dat is echt absolute onzin. We hebben nog met niemand gesproken tot nu."

Van Bommel werd in december 2019 ontslagen door PSV en zit sindsdien zonder club. Afgelopen november werd hij na het vertrek van John van den Brom in verband gebracht met het trainerschap bij FC Utrecht. Tot een samenwerking kwam het echter niet. De Domstedelingen spraken het vertrouwen uit in René Hake, die definitief werd aangesteld als hoofdtrainer.

Willem II nam dinsdag afscheid van Koster, die vanwege de teleurstellende resultaten werd ontslagen. De Tilburgers bezetten de zeventiende plaats in de Eredivisie en verkeren in degradatienood. De laatste competitiezege van Willem II dateert van 21 november. Daarna werd er negen wedstrijden op rij niet gewonnen.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 27 februari 2021

  2. vrijdag 26 februari 2021