Almere City ziet toekomst in Woud en lijft hem definitief in

Almere City ziet toekomst in Woud en lijft hem definitief in

26 januari 2021 – Michael Woud is ook na dit seizoen actief voor Almere City. De club uit Flevoland neemt de 22-jarige doelman definitief over van Willem II. In het Yanmar Stadion heeft Woud een contract getekend tot de zomer van 2024.Woud maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap van Willem II naar Almere City. Bij de nummer twee van de Eerste Divisie is hij de eerste keus onder de lat. Mede door zijn keeperswerk draait Almere City bovenin mee. In de 21 wedstrijden die hij in actie kwam, hield hij tien keer zijn doel schoon.

"Michael Woud heeft sinds zijn komst naar Almere een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Met zijn betrouwbare optredens is hij zowel binnen als buiten de lijnen uitgegroeid tot een gewaardeerde speler van de selectie. Vanuit dat oogpunt zijn wij blij dat wij Michael voor langere tijd aan de club hebben kunnen binden opdat we de gezamenlijke ambities gaan realiseren", reageert technisch manager Teun Jacobs van Almere City.

Willem II nam Woud, die over zowel een Nederlands als Nieuw-Zeelands paspoort beschikt, in 2018 over van Sunderland. In Tilburgse dienst kwam hij verdeeld over twee seizoenen tot vijf optredens in de Eredivisie.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 27 februari 2021

  2. vrijdag 26 februari 2021