Feyenoord stalt drietal jongelingen bij FC Dordrecht

26 januari 2021, 13:45

Feyenoord-talenten Naoufal Bannis (18), Bernardo Silva (19) en Mikael Tørset Johnsen (20) maken het seizoen af bij FC Dordrecht. Dat bevestigde de club dinsdagmiddag op de eigen website, nadat het drietal 's ochtends al bij hun nieuwe club op het trainingsveld verscheen. Als onderdeel van de verhuurconstructie zal ook jeugdtrainer Koen Stam meegaan naar Dordrecht om de spelers daar te begeleiden.

Technisch directeur Frank Arnesen moest voor enkele jeugdspelers op zoek naar een oplossing, omdat zij door de coronamaatregelen geen wedstrijden meer spelen en slechts in kleine groepjes mogen trainen. Hij is blij dat voor dit drietal een oplossing is gevonden. "Op deze manier kunnen drie talentvolle spelers de nodige wedstrijdminuten maken in de Eerste Divisie. Door de coronacrisis staat de Onder 21-competitie vooralsnog stil, dus biedt deze verhuurconstructie uitkomst en perspectief. Niet in de laatste plaats omdat Koen Stam de jongens bij Dordrecht mede gaat begeleiden. Zo blijven we actief betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze beloften."

Bannis, de jongste van de drie, is de bekendste naam. Hij debuteerde vorig seizoen al in de hoofdmacht en was dit seizoen nog belangrijk met de late winnende treffer tegen FC Emmen (2-3). Eerder werd hij ook gelinkt aan PEC Zwolle en FC Volendam, maar uiteindelijk werd het dus de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie. Clubwatcher Mikos Gouka meldde eerder dat ook Marouan Azarkan (19) mogelijk nog dezelfde stap zal maken als zijn drie teamgenoten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen