Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wormuth over falende spitsen: "We zijn een familie en een bedrijf"

Wormuth over falende spitsen: "We zijn een familie en een bedrijf"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 januari 2021 – Het moge duidelijk zijn dat men bij Heracles Almelo nog niet tevreden is over spitsen Sinan Bakis en Adrián Szöke. De club huurde met Schalke 04-aanvaller Ahmed Kutucu een alternatief voor het tweetal en zelfs toen hij nog niet inzetbaar was, ging de voorkeur van trainer Frank Wormuth uit naar Rai Vloet als spits. Toch wil hij niet stellen dat de situatie voor de twee uitzichtloos is.

"Natuurlijk niet", reageerde hij op die opmerking tegenover Tubantia. "Misschien moeten ze nu alleen even een stap terugdoen, maar bij Heracles hebben we iedereen nodig. Szöke kan ook op andere posities spelen, als aanvallende middenvelder en op de vleugel. Feit is dat ze veel kansen hebben gehad, maar daarin niet zo succesvol waren. We hebben gezegd dat ze tot de winterstop de kans kregen om het te laten zien en dat we daarna verder zouden kijken. Dat hebben we gedaan, maar Kutucu is nog niet 100 procent wedstrijdfit. Hij heeft de laatste tijd bij Schalke niet veel gespeeld." 

Wormuth vindt het normaal dat de twee teleurgesteld zijn over hun situatie. Hij verwees naar verdediger Jeff Hardeveld en linksbuiten Jeremy Cijntje, die hun speelminuten gedurende de eerste seizoenshelft ook zagen afnemen.  "Ze moeten er wel staan als ze nodig zijn. Werken en wachten op je kans, zo gaat het. Ze moeten dat ook voor zichzelf doen, voor een nieuwe seizoen of als ze hierna naar een andere club gaan. Je ontwikkeling gaat altijd door."

"Het doet elke speler pijn", snapt Wormuth. "Maar ik heb al vaker gezegd: we zijn een familie en een bedrijf. Als je niet succesvol bent, moet je accepteren dat er een ander komt. We willen graag in de Eredivisie blijven en we hadden een impuls nodig. Maar we schrijven ze zeker niet af."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd