PSV akkoord met schorsing: Schmidt afwezig in Emmen

26 januari 2021, 10:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV zal het vanavond in en tegen Emmen moeten stellen zonder trainer Roger Schmidt. Zijn uitlatingen richting Bas Nijhuis na afloop van de wedstrijd tegen Sparta zijn hem op twee duels schorsing komen te staan, waarvan één voorwaardelijk. In de topper tegen Feyenoord zit de trainer dus wel weer op de bank.

PSV is akkoord gegaan met de schorsing, zo meldt het op de eigen website. Schmidt kreeg zijn schorsing, omdat hij zich na de wedstrijd tegen Sparta fel uitsprak tegen scheidsrechter Nijhuis. Volgens hem had de arbiter gezegd expres tegen PSV te fluiten, wegens een eerder aanvaring tussen de twee. "Ik hoef hem nooit meer te spreken", zei de Duitser. "Daar kan ik echt om lachen. Dit is echt complete onzin", reageerde Nijhuis toen.

Vanavond om 20.00 uur trapt PSV af tegen Emmen. Assistenten Lars Kornetka en Jörn Wolf zullen de taken van Schmidt overnemen. Naast Schmidt ontbreken ook de geblesseerde Noni Madueke, Mario Götze, Cody Gakpo en Nick Viergever. Philipp Max, die afgelopen weekend ziek was, is nog een twijfelgeval. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen