Gisteren gemist: Spurs komt met schrik vrij, enorme schuld Barça

Gisteren gemist: Spurs komt met schrik vrij, enorme schuld Barça

26 januari 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 24 januari.Lampard reageert voor de eerste keer op zijn ontslag bij Chelsea
Frank Lampard heeft maandagavond voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij Chelsea. De 42-jarige oefenmeester schrijft in een open brief teleurgesteld te zijn dat hij niet langer de tijd heeft gekregen. Ondanks zijn gedwongen vertrek koestert hij geen wrok jegens de Londense club.

Spurs maakt het zichzelf moeilijk, maar bekert verder
Tottenham Hotspur heeft zich met moeite geplaatst voor de achtste finale van de FA Cup. De ploeg van trainer José Mourinho maakte het zichzelf behoorlijk moeilijk tegen Wycombe Wanderers en ontdeed zich pas in de slotfase van de hekkensluiter van het Championship. Door drie late doelpunten eindigde het bekerduel in 1-4.

Barça is andere clubs nog 200 miljoen euro verschuldigd
FC Barcelona heeft een schuld van bijna tweehonderd miljoen euro bij andere clubs openstaan, zo blijkt uit de door de Catalaanse grootmacht gepresenteerde jaarcijfers. De Spaanse sportkrant Marca heeft een overzicht gemaakt van de bedragen die Barça nog voor negentien verschillende spelers moet betalen.

Schmidt loopt na 'stomme vragen' boos weg bij interview
PSV-trainer Roger Schmidt is maandag boos weggelopen bij een interview met Veronica Inside. Na een minuut of 5 in het vraaggesprek kwam de fitheid van de spelers van de Eindhovense club te sprake. Volgens de interviewer is de selectie van Schmidt niet fit, daar veel spelers geblesseeerd zijn. De Duitser liet merken het daar niet mee eens te zijn en na wat woorden over en weer werd het interview stopgezet.

ADO Den Haag haalt Mokhtar terug naar Nederland
ADO Den Haag heeft Youness Mokhtar aangetrokken. De 29-jarige aanvaller komt over van het Amerikaanse Columbus Crew, waarmee hij zich een maand geleden tot kampioen van de MLS kroonde. In Den Haag tekent Mokhtar een contract voor een half seizoen met een optie voor een extra jaar.

Harde kernen beschermen hun stad tegen relschoppers
Supportersgroeperingeren verspreid over het hele land pikken het niet dat er gereld wordt in hun stad. In onder meer Alkmaar, Almelo en Tilburg gingen men maandagavond de straat op om vernielingen en plunderingen te voorkomen.

Meer nieuws

  1. zaterdag 27 februari 2021

  2. vrijdag 26 februari 2021