Lampard reageert voor de eerste keer op zijn ontslag bij Chelsea

Lampard reageert voor de eerste keer op zijn ontslag bij Chelsea

25 januari 2021 – Frank Lampard heeft maandagavond voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij Chelsea. De 42-jarige oefenmeester schrijft in een open brief teleurgesteld te zijn dat hij niet langer de tijd heeft gekregen. Ondanks zijn gedwongen vertrek koestert hij geen wrok jegens de Londense club.Lampard werd maandag vanwege de teleurstellende resultaten aan de kant gezet door de clubleiding van Chelsea. 'Het was een enorm voorrecht en een eer om Chelsea te leiden, een club die al heel lang een groot deel van mijn leven is. Allereerst wil ik de fans bedanken voor de de ongelooflijke steun de afgelopen achttien maanden. Ik hoop dat zij weten wat dat voor mij betekent', begint hij.

'Toen ik deze rol op mij nam, kende ik de uitdagingen voor de club in deze moeilijke tijd. Ik ben trots op de prestaties die we hebben geleverd en de jeugdspelers die de stap naar het eerste elftal hebben gemaakt en zo goed hebben gepresteerd. Zij zijn de toekomst van de club. Ik ben teleurgesteld dat ik dit seizoen niet de tijd heb gekregen om de club vooruit te helpen en naar een hoger niveau te tillen.'

'Ik wil meneer Abramovich, het bestuur, de spelers, de trainersstaf en iedereen bij de club bedanken voor hun harde werk, toewijding, vooral in deze ongekende en uitdagende tijden. Ik wens het team en de club veel succes voor de toekomst', besluit hij de open brief.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 27 februari 2021

  2. vrijdag 26 februari 2021