Den Bosch benieuwd naar plannen Sneijder: "Niets is concreet nu"

25 januari 2021, 21:22

De handen van Wesley Sneijder jeuken om aan de slag te gaan bij FC Den Bosch, maar het is voorzitter Huub van Mackelenbergh nog niet duidelijk wat de plannen van de recordinternational met de Brabantse club zijn. Afgelopen zaterdag was Sneijder aanwezig in De Vliert om te kijken naar de wedstrijd tegen NAC Breda én te praten over een mogelijke samenwerking.

"Ik heb hem zaterdag rond het duel ontmoet en zag hem wat dingen op twee velletjes papier noteren", vertelt Van Mackelenbergh in De Telegraaf over zijn ontmoeting met Sneijder. "We hebben handen geschud en hij heeft nog een alcoholvrij biertje gedronken. Ik heb Dollevoet en Sneijder uitgenodigd om met een plan te komen. En misschien zijn er nog wel andere partijen bij betrokken. Ik weet het echt niet. Want er ligt nu nog niets bij ons op tafel."

Van Mackelenbergh is heel benieuwd wat de plannen van Sneijder met Den Bosch zijn. " Als er een plan ligt dan kunnen we zeggen of het een mooi plan voor Den Bosch is. Want dan zou dat heel goed voor de club zijn. Nee, ik weet echt niet of ze de club willen overnemen of dat ze ergens anders op broeden. Ik hoor allerlei wilde verhalen maar niets is concreet nu."

Lees ookPlannen Sneijder met FC Den Bosch nemen serieuze vormen aan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen