FC Groningen zwaait verdediger met nul speelminuten uit

FC Groningen zwaait verdediger met nul speelminuten uit

25 januari 2021 – De wegen van Görkem Can en FC Groningen scheiden per direct. Het contract van twintigjarige verdediger is in onderling overleg ontbonden. De in Duitsland geboren Can, die ook over een Turks paspoort beschikt, speelde een jaar in Groningen.De Groningers namen Can een jaar geleden over van Schalke 04. In het Hitachi Capital Mobility Stadion tekende hij een contract voor twee en een half jaar met een optie voor twee extra seizoenen. Can sloot direct aan bij de selectie van trainer Danny Buijs, maar maakte nooit zijn officiële debuut in het eerste elftal.

"We hebben Görkem een jaar geleden aangetrokken met het oog op de toekomst. Na een jaar moeten beide partijen concluderen dat het uiteindelijk niet is geworden wat we ervan hadden gehoopt en verwacht Dan is de beste oplossing om uit elkaar te gaan", legt technisch directeur Mark-Jan Fledderus het vertrek van Can uit.

Het is onduidelijk waar de linksbenige verdediger zijn loopbaan vervolgt. "Görkem is vrij om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. We wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière en danken Görkem voor zijn inzet voor de club."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 2 maart 2021

  2. maandag 1 maart 2021