Seuntjens haalt mosterd uit de kast: "Verschrikkelijk kunstgras"

Seuntjens haalt mosterd uit de kast: "Verschrikkelijk kunstgras"

25 januari 2021 – De inbreng van Ralf Seuntjens tegen FC Volendam bleef zondag beperkt tot 44 minuten. De aanvalsleider van De Graafschap moest toen geblesseerd naar de kant in de wedstrijd die in 1-4 eindigde. Het was al de tweede keer dit seizoen dat de spits een enkelblessure opliep op kunstgras.Eerder gebeurde dat al uit tegen Jong AZ. Trainer Mike Snoei was niet blij met het veld van Volendam, zei hij bij De Gelderlander. "Volendam heeft een leuk voetbalstadion, maar ik zei het vooraf al tegen Edwin van de Graaf (scheidsrechter, red.): dit kunstgras is verschrikkelijk", sprak de trainer. "Deze ondergrond is over de datum. Daar moet echt iets aan gebeuren, maar dat vindt Wim Jonk ook. Ralf bleef vóór zijn blessure al twee keer met de punt van zijn schoen in het kunstgras steken."

Snoei denkt dat de spits voorlopig niet inzetbaar is. "Dit gaat wel even duren. Maar Ralf kennende gaat hij er alles aan doen het proces te versnellen." Daar hoort ook Franse mosterd bij. De 31-jarige spits smeerde na de blessure die hij opliep tegen Jong AZ mosterd op zijn enkel en keerde al na twee weken terug. "Ik ga vanavond weer mosterd smeren", zei Seuntjens, die niet blij was met het veld van de tegenstander. "Daar kan je de deuren mee schuren."

Door de overwinning staat De Graafschap nog steeds derde in de Eerste Divisie, met acht punten minder dan SC Cambuur en Almere City FC.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 2 maart 2021

  2. maandag 1 maart 2021