Abramovich: "Dit was een erg lastige beslissing voor de club"

Abramovich: "Dit was een erg lastige beslissing voor de club"

25 januari 2021 – Met pijn in het hart heeft Chelsea maandag afscheid genomen van Frank Lampard. De trainer werd verantwoordelijk gehouden voor de matige prestaties in de Premier League, waar de Londenaren slechts negende staan. Eigenaar Roman Abramovich geeft tekst en uitleg.
Chelsea heeft maandag bevestigd dat Lampard is vertrokken. De verwachting is dat Thomas Tuchel snel als zijn opvolger zal worden gepresenteerd. "Dit was een erg lastige beslissing voor de club", zegt eigenaar Abramovich op de clubwebsite. "Niet in de laatste plaats omdat ik een geweldige persoonlijke relatie heb met Frank en ik veel respect voor hem hem. Hij is een integere man die altijd hard werkt. Maar toch: onder deze omstandigheden is het beter om van trainer te veranderen", stelt de Rus.

"Namens de club wil ik Frank bedanken en hem succes wensen voor de toekomst", vervolgt Abramovich. "Hij is een belangrijk icoon van deze geweldige club en zijn status blijft intact. Hij blijft altijd van harte welkom op Stamford Bridge."

Lees ook: Chelsea ontslaat trainer Lampard vanwege povere prestaties

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 2 maart 2021

  2. maandag 1 maart 2021