Bazoer: "Het kampioenschap? Nee joh, daar praat niemand over"

25 januari 2021, 09:10

Riechedly Bazoer (24) is de absolute uitblinker bij Vitesse, met wie hij momenteel op de tweede plaats slechts drie punten achter koploper Ajax staat. Toch is de van origine middenvelder niet bezig met de titelstrijd. "Het kampioenschap? Nee joh, daar praat niemand over. Wij willen Europees voetbal halen."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. Ook met een eventuele transfer in de zomer is Bazoer, die weet dat er na een goed seizoen altijd interesse komt gezien zijn in 2022 aflopende contract, evenmin in de weer. "Daar houd ik me niet echt mee bezig. Ik geniet van het hier en nu. We zijn met Vitesse met een goed seizoen bezig. Hier kan iets heel moois ontstaan. Er staat een echt team."

Met een heel fraaie treffer tegen FC Groningen deed de voormalig Ajax- en PSV-speler van zich spreken afgelopen weekend. Toch had zijn goal niet beslissend moeten zijn. "We scoren te weinig. 4-0 doet recht aan de verhoudingen. We hebben dus nog wel wat te verbeteren", vond Bazoer, die floreert in zijn huidige rol in de vijfmans defensie. "Met Danilho Doekhi en Jacob Rasmussen als mandekkers. Zij brengen zóveel duelkracht mee. En ik kan ook gewoon meedogenloos het duel in, hoor. De achterhoede staat."

Lees ookBazoer na wereldgoal: "Padt zei natuurlijk dat die bal niet zat"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen