Spoorboekje: PSV op bezoek in Emmen, Arsenal aast op revanche

26 januari 2021, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 26 januari. 

Wedstrijden

FC Emmen – PSV (20.00 uur)

De fitheid van PSV is een steeds groter wordend issue nadat tegen RKC Waalijk ook youngster Noni Madueke uitviel met een blessure. De opties voorin worden daardoor steeds schaarser, terwijl Donyell Malen de rust die was ingepland, maar amper kreeg. Het kunstgras van FC Emmen zal wat dat betreft niet de ondergrond zijn waar Roger Schmidt op zit te wachten, toch kan de Duitser met de Eindhovenaren niets anders doen dan winnen om een blamage te voorkomen. 

Southampton – Arsenal (21.15 uur)

Aan de goede reeks van Arsenal de laatste weken kwam afgelopen weekend in de FA Cup een einde. Door het eerste tegendoelpunt van dit kalenderjaar vloog de titelhouder uit het belangrijkste bekertoernooi van Engeland, door, jawel: Southampton. Er is direct een goede kans op revanche om zo in de Premier League de weg omhoog wel te blijven voortzetten.

FC Groningen – ADO Den Haag (21.00 uur)

FC Groningen is aan haar stand verplicht om weer eens te winnen in eigen huis. De laatste zege in het hoge noorden was begin december en sindsdien behaalden Heracles Almelo (0-1) en FC Twente (2-2) een goed resultaat in Hitachi Capital Mobility Stadion. De club ging afgelopen weekend onderuit tegen Vitesse en verspeelde ook in de weken ervoor wat punten. Een zege is dus om alle redenen gewenst.

Voetbal op tv

18.45 uur: PEC Zwolle – Heracles Almelo, ESPN, live verslag van het duel in de Eredivisie

19.00 uur: Newcastle United – Leeds United, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

20.00 uur FC Emmen – PSV, ESPN 2, live verslag van het duel in de Eredivisie

21.00 uur: FC Groningen – ADO Den Haag, ESPN, live verslag van het duel in de Eredivisie

21.15 uur: Southampton – Arsenal, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Premier League

21.15 uur: West Bromwich Albion – Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen