Boadu heeft in spiegel gekeken: "Wil dat negatieve niet uitstralen"

25 januari 2021, 08:51

Myron Boadu heeft zichzelf de laatste tijd in de spiegel aangekeken. De spits van AZ verkeerde in een beduidend mindere vorm de laatste weken, maar was met twee goals zondagmiddag in de topper tegen Feyenoord weer van grote waarde. "Ik heb diverse wedstrijden teruggekeken, waarbij het opviel dat mijn aannames minder zijn dan vorig seizoen. Dat kan niet anders dan met focus te maken hebben."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf over zijn seizoen tot dusver. Daarbij is Boadu eerlijk: "Ik wil dat negatieve ook niet uitstralen, maar blijkbaar doe ik dat toch. Ik ben een vrolijke jongen, lach veel. Neem nou mijn ouders, zij kennen mij het beste en weten dat ik niet 'negatief' ben. Maar zélfs zij zeggen dat Kist wel een beetje gelijk heeft", zei hij over de kritiek van Kees Kist. Die vond dat Boadu meer mag uitstralen, meer werklust moet hebben en scherper voor het doel moeten zijn.

"Ik zeg je eerlijk: het raakte mij toen ik dat las. Kist is niet de eerste de beste hè, hij is een clublegende, de beste spits die AZ heeft gehad", aldus Boadu, die dan ook graag in gesprek gaat met Kist. "Dat heb ik ook tegen de trainer gezegd. (…) Overigens weet ik dat hij het goed bedoelt, hij wil mij niet naar beneden halen. Hij wil namelijk niets liever dan dat ik net als hij de Gouden Schoen win."

Lees ookKist: "Ik wil dat Boadu topscorer van Europa wordt"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen