Lang maakt verbluffend veel indruk: 'Files om hem te zien'

Lang maakt verbluffend veel indruk: 'Files om hem te zien'

25 januari 2021 – Noa Lang maakt veel indruk bij Club Brugge momenteel. De buitenspeler hielp de Belgische topclub zondag aan de zege op RC Genk en niet alleen de media – die zijn optreden beloonden met een acht – zijn onder de indruk, ook trainer Philippe Clement stak zijn waardering niet onder stoelen of banken. "Hij is een superaankoop geweest van ons bestuur."Dat vertelde de coach na de zege in de Belgische topper tegenover Het Nieuwsblad. "Noa stond niet te springen om naar Club Brugge te komen, maar inmiddels voelt hij zich hier enorm thuis", gaf Clement te kennen tijdens de persconferentie. Dat Lang na een moeilijke week, waarin hij zijn oma verloor, dit kon laten zien op het veld, daar was de oefenmeester van onder de indruk.

"Hij is een schitterende kerel om mee samen te werken. Ik heb het er met hem al eens over gehad. Volgens mij speelt hij nog maar op zestig procent van zijn kunnen. Vergeet niet dat hij nog maar 21 jaar oud is en dat dit het eerste seizoen is waarin hij zoveel wedstrijden speelt", aldus Clement over Lang, wiens teller dit seizoen al op acht goals en zeven assists staan. De laatste twee maanden werd hij tevens gekozen tot speler van de maand van Club Brugge.

'De energie die Club Brugge aan de hand van Noa Lang uitstraalt, is verbluffend', schreef Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, bovendien na de Belgische topper. Volgens Sporza was Lang met twee assists opnieuw Man-of-the-Match, terwijl ook Het Laatste Nieuws positief schrijft over de oud-Ajacied. 'Het is dat Covid-19 voor een verbod op publiek heeft gezorgd, anders er stonden rond Olympia lange files om naar Noa Lang (21) te komen kijken. Hij heeft niet toevallig van de Gouden Schoen (beste speler van België, red.) een doel gemaakt', aldus de ochtendkrant.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 2 maart 2021

  2. maandag 1 maart 2021