Gisteren gemist: AZ wint topper, zeges United, Atlético en Lyon

25 januari 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 24 januari.

AZ zet na zege voorlopige streep door titelaspiraties Feyenoord

AZ heeft voor de tweede keer binnen anderhalve week een uitwedstrijd tegen een ploeg uit de traditionele topdrie gewonnen. Op bezoek bij Feyenoord zegevierden de Alkmaarders met 2-3. Grote man bij de gasten, die tot driemaal toe op voorsprong kwamen, was Myron Boadu met twee doelpunten. Door de nederlaag maakt Feyenoord een pas op de plaats in de titelstrijd.

Berghuis verward na topper: "Er is zoveel gebeurd"

Feyenoord ging zondag in een enerverend duel met 2-3 onderuit tegen AZ. Dat de afsluiter van speelronde 18 een intense wedstrijd was, bleek wel uit het interview met Steven Berghuis vlak na afloop van de ontmoeting in De Kuip. Het wedstrijdverloop had hij niet meer helder voor de geest toen hij voor de camera ESPN te woord stond.

Van de Beek ziet vervanger Fernandes Liverpool vellen

Manchester United heeft aartsrivaal Liverpool uitgeschakeld in de vierde ronde van de FA Cup. Waar de ontmoeting tussen de aartsrivalen een week geleden geen doelpunten opleverde, vielen er zondag vijf doelpunten op Old Trafford. United won het duel met 3-2 en meldt zich daardoor bij de laatste zestien van het bekertoernooi. Donny van de Beek begon in de basis, maar slaagde er niet in zijn stempel te drukken.

Memphis zonder te scoren belangrijk bij vernedering aartsrivaal

Olympique Lyon heeft zondagavond aartsrivaal AS Saint-Étienne vernederd. De ploeg van trainer Rudi García won de Derby du Rhône met liefst 0-5. Memphis Depay scoorde zelf niet, maar was wel bij meerdere doelpunten betrokken.

Atlético laat zich niet van de wijs brengen door wereldgoal

Atlético Madrid heeft zondagavond de koppositie in LaLiga verstevigd door met 3-1 te winnen van Valencia. Na een vroege achterstand bezorgden João Félix, Luis Suárez en Ángel Correa de Madrilenen de volle buit. Door de overwinning blijft het team van trainer Diego Simeone uit het zicht van zijn achtervolgers.

Nieuw vliegtuigdrama in Brazilië eist levens van vier spelers

De Braziliaanse voetbalwereld is opnieuw opgeschrikt door een vliegtuigramp. Een klein vliegtuigje met daarin de voorzitter en vier spelers van Palmas Futebol e Regatas stortte meteen na het opstijgen neer. Alle inzittenden zijn om het leven gekomen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen