Blessure voor Jørgensen: "Hij kon aan één oog niets meer zien"

24 januari 2021, 20:42

Nicolai Jørgensen is niet ongeschonden uit de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ gekomen. De spits van de Rotterdammers moest na een uur spelen het veld verlaten met een oogblessure. Na een kopduel kon de Deense aanvalsleider met een oog niet meer zien. Dat vertelde trainer Dick Advocaat na afloop van de topper.

"Het gebeurde bij een kopduel. Hij kon daarna aan één oog niets meer zien. Ze zijn nu aan het kijken wat er aan de hand is", aldus de oefenmeester in gesprek met ESPN. Jørgensen scoorde tegen AZ vlak voor rust de gelijkmaker, maar kon in de tweede helft niet veel betekenen voor zijn ploeg. Bryan Linssen kwam hem na een uur aflossen in de punt van de aanval.

Een eventuele blessure zou bijzonder slecht uitkomen voor de centrumspits, die naar verluidt in de belangstelling staat van het Turkse Galatasaray. De grootmacht uit Istanboel heeft zijn zinnen gezet op Jørgensen, die in Rotterdam de laatste maanden weinig succesvol. Komende week staan volgens media in Turkije gesprekken op de planning, al weigert Advocaat dat te bevestigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen