Historisch snelle goal Lozano niets waard, assist Strootman

24 januari 2021, 17:06

Hirving Lozano heeft zondag historie geschreven bij Napoli. Al na negen seconden liet de oud-speler van PSV het net bollen tegen Hellas Verona. Helaas voor de Mexicaan was die goal echter niets waard, want Napoli verloor met 3-1.

Al na negen seconden was het raak voor Lozano. Middenvelder Diego Demme stuurde hem bij de aftrap de diepte in en omdat de defensie van Hellas stond te schutteren, kon hij profiteren. Lozano twijfelde niet en schoot het speeltuig met een wreefknal langs de keeper. Een bliksemstart dus voor Napoli. De treffer was de snelste ooit van een Napoli-speler in de Serie A. Lozano scoorde bovendien alweer zijn negende goal van het seizoen. De start van Napoli was goed, maar daarna ging het snel bergafwaarts. Federico Dimarco nam de gelijkmaker voor zijn rekening en na rust trok Hellas het duel verder naar zich toe. Antonin Barak en Mattia Zaccagni loodsten Hellas naar een 3-1 overwinning. Napoli staat zesde in de Serie A.

Strootman belangrijk voor Genoa

In zijn tweede wedstrijd voor Genoa is Kevin Strootman zondag direct belangrijk geweest. De Nederlander verzorgde in de eerste helft de assist bij de goal van spits Mattia Destro. Ondanks dat Cagliari de betere ploeg was, won het thuisteam met 1-0. Genoa doet goede zaken door de overwinning en staat nu zestiende, met vier punten meer dan Cagliari.

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen