FC Groningen
0 – 0
Feyenoord

Martins Indi voor het eerst tegen Feyenoord: "Wil gewoon winnen"

Martins Indi voor het eerst tegen Feyenoord: "Wil gewoon winnen"

24 januari 2021 – Voor het eerst in zijn carrière gaat Bruno Martins Indi het opnemen tegen Feyenoord. De verdediger van AZ keert zondag terug in De Kuip, het stadion waar hij jarenlang speelde. De international kijkt uit naar de ontmoeting en spreekt van een speciaal gevoel.De verdediger heeft het goed naar zijn zin bij AZ. "Ik ben heel blij hier", zegt Martins Indi tegen NH Sport. "De jongens hebben me goed opgevangen sinds ik hier ben. Ik pas goed bij de groep. We hebben wel een aantal wedstrijden onnodig gelijk gespeeld maar daarna zijn we vrij stabiel qua resultaten. De jongens ontwikkelen zich allemaal goed en ik ook."

De datum 24 januari stond al lang rood omcirkeld in de agenda van Martins Indi. Hij spreekt van een speciale wedstrijd. "Ik denk dat dat een ander soort emotie meebrengt omdat ik een hele goede tijd heb gehad bij Feyenoord. Ik heb daar mijn hele jeugd doorgebracht. Maar het zal niet anders zijn qua mentaliteit of passie en kwaliteit. Ik wil gewoon winnen, that's it."

AZ heeft een punt minder dan nummer drie Feyenoord. Er staat dus veel op het spel. "Feyenoord is een directe concurrent. Het is aan ons om te laten zien dat wij beter dan zij zijn. Met die mindset gaan we daar naar toe en ik heb het volste vertrouwen dat wij daar de drie punten gaan meenemen."

Volg FCUpdate.nl ook op Instagram!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 24 februari 2021

  2. dinsdag 23 februari 2021