Spoorboekje: Jong Ajax treft Go Ahead, Eindhoven ontvangt NEC

Spoorboekje: Jong Ajax treft Go Ahead, Eindhoven ontvangt NEC

25 januari 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 25 januari.
Specials

ErediVisie
Net als na ieder Eredivisie-weekend blikken we ook vandaag in onze rubriek ErediVisie terug op het afgelopen weekend. Welke zaken vielen op?

Wedstrijden

Jong Ajax - Go Ahead Eagles (18.45 uur)
Go Ahead Eagles zag concurrent NAC Breda zaterdag punten verspelen op bezoek bij hekkensluiter FC Den Bosch. Dat betekende goed nieuws voor Go Ahead, aangezien de nummer vijf van de competitei in punten gelijk kan komen met NAC dat vierde staat. Go Ahead won de laatste drie duels in de competitie allemaal, maar werd midweeks uit de beker gegooid door VVV-Venlo. Kan er vandaag revanche worden geboekt voor dat verlies?

FC Eindhoven - NEC (21.00 uur)
Wat voor Go Ahead geldt, is ook van toepassing op NEC. Ook die ploeg staat op 35 punten en staat zodoende gelijk met de ploeg uit Deventer, al is het doelsaldo van NEC wel minder. Ook NEC kan vandaag dus profiteren van het puntenverlies van NAC. Bij winst op FC Eindhoven komt NEC naast de formatie uit Breda. NEC speelde vorige week knap gelijk tegen SC Cambuur. Midweeks was er bovendien bekersucces tegen Fortuna Sittard.

Voetbal op tv

18.45 uur: Go Ahead Eagles - Jong Ajax, ESPN, live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma
20.45 uur: Wycombe Wanderers - Tottenham Hotspur, Ziggo Sport, live verslag van het FA Cup-duel
21.00 uur: Athletic Bilbao - Getafe, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het La Liga-duel
21.00 uur: FC Eindhoven - NEC, ESPN, live verslag van het Eerste Divisie-duel

Meer nieuws

  1. dinsdag 2 maart 2021

  2. maandag 1 maart 2021