Bazoer na wereldgoal: "Padt zei natuurlijk dat die bal niet zat"

Bazoer na wereldgoal: "Padt zei natuurlijk dat die bal niet zat"

23 januari 2021 – Riechedly Bazoer was zaterdagavond verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd tussen Vitesse en FC Groningen. De smaakmaker verschalkte doelman Sergio Padt op fraaie wijze, al was het even onduidelijk of de bal de lijn had gepasseerd. De VAR gaf uiteindelijk aan scheidsrechter Björn Kuipers aan dat het een treffer was."Je hoop op zo'n moment natuurlijk dat die bal erin zit", geeft Bazoer toe bij ESPN. "Padt zei natuurlijk dat ie er niet in zat. Maar de VAR zei uiteindelijk dat het een doelpunt was. Ik had weinig tijd om iets te doen en twijfelde of er een overwinning werd gemaakt op Matusiwa. We hadden gemakkelijk vier doelpunten maken, maar al met al is dit een verdiende overwinning."

Vitesse komt in punten weer gelijk met koploper Ajax, die zondagmiddag op bezoek gaat bij Fortuna Sittard. "Ik denk wel dat ze gewoon gaan winnen, maar hopelijk verliezen ze punten. Wij zijn in ieder geval blij met deze overwinning. Dit zorgt voor veel zelfvertrouwen. We draaien uitstekend en de sfeer in de kleedkamer is goed. Toch moeten we niet teveel naar de ranglijst kijken."

In Arnhem zijn veel ogen dit seizoen gericht op Bazoer en ploeggenoot Oussama Tannane. Bazoer vindt echter ook dat niet alleen zij de complimenten verdienen. "Oussama en ik kunnen het niet alleen. We doen het ook met de andere spelers. Zij draaien ook een goed seizoen en daar ben ik blij mee", besluit de middenvelder, die woensdag met Vitesse op bezoek gaat bij VVV-Venlo.

Lees ook: Vitesse weer medekoploper na minimale zege op FC Groningen

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 maart 2021

  2. vrijdag 5 maart 2021

  3. donderdag 4 maart 2021