Teleurstelling bij FC Emmen: "We hadden gewoon moeten winnen"

Teleurstelling bij FC Emmen: "We hadden gewoon moeten winnen"

23 januari 2021 – Michael de Leeuw en Dick Lukkien vinden dat er op bezoek bij ADO Den Haag meer in had gezeten voor FC Emmen. Uiteindelijk werd er niet gescoord in het Cars Jeans Stadion en keerde de hekkensluiter met een puntje terug naar Drenthe. Dat hadden er echter zomaar drie kunnen zijn."Hier schieten we helemaal niks mee op", oppert De Leeuw in gesprek met ESPN. "We waren tachtig minuten echt de betere ploeg. Het is ongelooflijk dat we niet echt grote kansen kunnen creëren. Wij hadden vandaag gewoon moeten winnen. Het is balen dat we het doelpunt waar we recht op hadden niet maken. Bij vlagen was ons spel goed. Er zit lef en durf in."

Daar sluit trainer Lukkien zich bij aan. "We hebben bij vlagen uitstekend gespeeld, beter dan ADO. Er zit wel een nieuwe schwung in ons elftal. We waren de bovenliggende partij, al was de tweede helft was gelijkwaardiger. Dan moet het soms ook meezitten, maar dat is nu nog even niet zo. Maar over het veldspel ben ik niet ontevreden."

Nieuweling Kerim Frei maakte een goede indruk op De Leeuw en Lukkien. "Als hij gaat dribbelen komt er ruimte voor andere spelers. Hij heeft snelheid en een goede een tegen een. We missen misschien nog een speler die in de zestien opduikt", aldus de aanvoerder. "De komst van Kerim Frei brengt extra kwaliteit. Dat merk je ook aan de jongens, ze geloven er weer in. Dat hebben we ook teruggezien", zei Lukkien over de aanwinst.

Lees ook: Vejinovic: "Je hoort me niet zeggen dat ik blij ben met een punt"

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 maart 2021

  2. vrijdag 5 maart 2021

  3. donderdag 4 maart 2021