NAC krijgt onder toeziend oog van Sneijder tik in Den Bosch

23 januari 2021, 15:54

NAC Breda heeft opnieuw een zeer teleurstellend resultaat geboekt op bezoek bij FC Den Bosch. Het geplaagde team van Maurice Steijn verloor recent al van hekkensluiter FC Dordrecht en verspeelde de laatste weken ook punten tegen laagvliegers Jong PSV (1-1) en TOP Oss (0-0): dat gebeurde in Den Bosch zaterdag ook. Voor de Blue White Army voelt het punt als een overwinning na de roerige laatste weken, waarmee het bovendien hekkensluiter af is.

Onder toeziend oog van Wesley Sneijder, die mogelijk een rol gaat krijgen in de wederopbouw van FC Den Bosch, was de eerste helft het aanzien niet waard. NAC Breda wilde wel, maar kreeg bijna geen bal naar de juiste kleur, terwijl de hekkensluiter van de Eerste Divisie na het [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/292189/coach-van-eck-na-bekerdrama-ontslagen-bij-den-bosch/,_blank,ontslag van Erik van der Ven] vooral tegenhield. De fraaie goal die Romano Postema letterlijk op slag van rust maakte uit de draai (zie onder), paste dan ook totaal niet in de eerste helft.

Keeper Wouter van der Steen hield FC Den Bosch echter op de been en zorgde voor een 'schokeffect' bij de thuisploeg, dat vorige week nog kansloos verloor van Helmond Sport. Het gelijkspel van deze derby zal voelen als een kleine zege, terwijl het bij NAC Breda als een volgende dreun aankomt. Het was de derde remise op rij voor het elftal van Steijn, dat daarmee eerder naar onderen dan naar boven moet kijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen